Over ons

Hooooooooi lieve vrienden, familie, kennissen en fans (haha, grapje moet kunnen),

Zoals jullie weten hebben wij ons werk in april 2018 opgezegd, hadden we onze inboedel opgeslagen en maakten wij ons klaar voor De Grote Reis. 20 april 2018 vertrokken we naar Mongolië en vanaf daar reisden we verder naar oa China, Tibet en Nepal. Vanaf daar wisten we nog niet waar we heen gingen, maar een half jaar later hadden we 15 landen achter de rug en hadden we nog steeds honger naar meer. Helaas was het geld op en moesten we wel weer terugkeren en weer aan het werk.. Maar dat reizen blijft aantrekkelijk en plannen voor verre vluchten blijven.

Het schrijven over onze reizen beviel eigenlijk best goed en wij betrappen onszelf er nog wel eens op dat we de verhalen weer doorlezen. Daarom proberen we van elke reis samen, naar welk land of welke regio dan ook, toch weer even een verhaal te maken. Voor onszelf vinden we dat al heel leuk, maar als het ook maar 1 iemand helpt in een keuze voor een land of niet, is dat mooi meegenomen!

Op onze Instagram plaatsen we ook af en toe foto’s (links naar onze Instagram pagina`s staan rechtsonder) voor de momenten tussendoor of als we even geen zin hebben om te schrijven.

Mochten jullie nog reistips, brandende vragen of gewoon een leuk verhaal hebben: schroom niet om een reactie achter te laten!

Tot heeeeeel snel op de blog!

Groetjes, Rob & Ly